Lezing/Workshop: Personal Insight and Growth for the International Babycare team. 
Wat drijft een persoon? Wat is nu eigenlijk persoonlijke ontwikkeling? En nog veel belangrijker, hoe zorg je ervoor dat die inzichten gebruikt worden om de merk beleving van een klant naar een hoger plan te tillen. Onderwijl ook je eigen werkplezier en ontwikkeling als all-round marketeer te waarborgen en verhogen. Deze workshop geeft jou daar de tools voor.

 

Lezing/Workshop: Sales Excellence
De moderne klant is mondig, zelfbewust en zeer goed geïnformeerd. Ogenschijnlijk een speelveld waar "verkopen" weinig ruimte heeft.  Deze interactie workshop bewijst het tegendeel. Met de juiste tools die leiden tot een diepere inzicht in de psyche en drijfveren van een mens kun je En de merkbeleving verhogen En betere sales creëeren.

 

Lezing/Workshop: Natuurlijk Leiderschap
Leiderschap is een noodzakelijkheid in het huidige klimaar van verandering, wederzijdse afhankelijkheid en steeds meer concurrentie. Daarom is het belangrijk om een duidelijk inzicht te hebben in WAT leiderschap nu eigenlijk is, maar nog veel belangrijker hoe je dit kunt vertalen in de dagelijkse werkzaamheden. Om zo teams beter te laten functioneren, meer zelfstandigheid te creëren en effectiever om te kunnen gaan met de zo snel veranderende wereld.
 

 

Lezing/Workshop: Zakelijk Overtuigen
Het zijn van een charismatische, krachtige persoonlijkheid is niet een magisch, ongrijpbaar gegeven. Het is een vaardigheid die je kunt ontwikkelen. Deze workshop geeft de tools om die vaardigheid te ontwikkelen. Hoe maak je effectief contact? Hoe stem je af op jouw gesprekspartner? Wat maakt een persoon overtuigend? Hoe implementeer jij dat in jouw dagelijkse leven. Gevolg; meer overtuigingskracht, effectievere communicatie, betere resultaten.

 

Lezing/Workshop: Effectief Netwerken
Netwerken is zoveel meer dan het verzamelen van visite kaartjes en het ontmoeten van zoveel mogelijk mensen. Netwerken is het leren in korte tijd te connecten met mensen. Op zo een manier dat ze oprecht blij zijn jou ontmoet te hebben. Onderwijl elk anders zakelijke doelstellingen niet uit het oog verliezend. Om dit te kunnen moet je de drie pilaren van lichaamstaal begrijpen. Moet je snappen hoe sociale dynamiek werkt. Maar nog veel belangrijker, je moet het ook toe kunnen passen. Daar gaat deze lezing over.

 

Lezing/Workshop: Zakelijk Verleiden
Verleiden heeft al snel een wat foute bijklank. Effectief communiceren is echter niks anders dan het verleiden van jouw gesprekspartner. Of het nu in de vorm van een 1-op-1 gesprek, een marketing campagne of een tv-reclame is, het verleiden van jouw klant is een cruciaal onderdeel van zakendoen. Deze workshop geeft jou de tools om beter bewust te worden van het onderliggende proces. Te snappen wat er zich afspeelt en het dus ook soepeler te laten verlopen. Met als doel een betere communicatie en betere scores.

 

Lezing/Workshop: Natuurlijk Leiderschap
Het zijn van een leider is iets dat kan voorkomen vanuit de hiërarchische positie die iemand inneemt.  Zo een positie "dwingt" de ander om te doen wat je zegt. Natuurlijk Leiderschap staat echter los van die positie. Het is een leiderschap die voortkomt uit de congruente rust, kracht en overtuiging die een persoon uitstraalt. Dit kun je voeden en trainen om zo nog meer een Natuurlijke Leider te worden. Dit zal jou helpen om klanten te overtuigen en om meer bij te dragen aan jouw organisatie. Aan de hand van eental heldere inzichten wordt in deze lezing de basis gelegd voor meer Natuurlijk Leiderschap.

 

Lezing/Workshop: Bodylanguage Mastery
Weinig aspecten van de communicatie hebben een zo grote impact lichaamstaal. Het is een cruciaal onderdeel waar hele grote resultaten mee geboekt kunnen worden. Deze workshop behandelt de drie pilaren van lichaamstaal. Om vervolgens aan de hand van interactieve, concrete oefeningen deze actief in de praktijk toe te passen. Met als doel, meer overtuigingskracht, meer natuurlijk leiderschap en meer impact.

 

Lezing/Workshop: Overtuigen in de Rechtzaal
Weinig beroepsgroepen voor wie het zo belangrijk is om exact te snappen HOE overtuigingskracht precies werkt. Hoe bouw je effectief een argument op. Wat zijn de factoren die bepalen dat de ander meegaat in jouw mening en visie. Deze workshop geeft de tools hiervoor om vervolgens ze aan de hand van verschillende oefeningen in de praktijk te implementeren.