Tom is een energieke en inspirerende motivator. Hij maakt gebruik van humor, haalt je uit je “comfort zone” maar heeft vooral heel veel kennis en ervaring met sociale interactie en lichaamstaal. Door zijn workshop ben ik bewuster en effectiever gaan communiceren.
— Kees van der Leeden, Taedoki Impact Consultancy
Met veel enthousiasme en energie heeft Tom me bewust gemaakt wat een impact bodylanguage heeft op je overkomen en hoe je hiermee effectief kan communiceren. De workshop is vooral erg toepasbaar en toegankelijk voor iedereen.
— Michel Ariens
Ik heb Tom leren kennen als een bevlogen spreker. Hij weet de aandacht goed vast te houden en de stof goed over te brengen. Tom weet mensen tot het eind te boeien.
— Gerard van den Berg, CIE QPP Directeur Leugenacademie
Tom is a very charming yet professional guy. He is for sure on his way to become a highly qualified personal development expert. He is capable of inspiring his audience. He uses his knowledge about human behavior in order to motivate his coachees towards change. ENERGY = his middle name !
— Jeroen Koopen - Owner, BlueSky Behaviour
Tom brengt je op een hele toffe, energieke manier kennis bij over hoe je jezelf presenteert naar anderen en wat voor invloed/effect dit heeft. Het was een leerzame workshop vol met ervaringen uit ‘echte situaties’ en voorbeeld oefeningen die direct de uitgelegde theorie in de praktijk lieten zien. Zeer zeker een aanrader!
— Michel Strooij, Unilever
Bij de workshop lichaamstaal en uitstraling sta je even stil bij jezelf & de energie die je uitstraalt of kan uitstralen. Hoe bereik je datgene wat je wil bereiken? Wat voor kracht heeft non-verbale lichaamstaal? En vooral: wat is de impact hiervan op anderen. Het lijkt een open deur, maar de workshop is een echte eye opener. Dat komt ook omdat Tom, als workshop gever, als geen ander zijn energie aanstekelijk kan overdragen!
— Hanneke van de Laar, ING Savings
Tom is een energiek en charismatische trainer die met humor en interactieve oefeningen de workshop levendig en interessant weet te houden. De workshop heeft me voornamelijk praktische dingen geleerd die ik nu probeer toe te passen in mijn zakelijke én persoonlijke contacten! Ik zou zo nog een workshop bij hem willen volgen omdat ik voor mijn gevoel nog veel van Tom kan leren!
— Valerie Vos, UniLever BabyCare
Tom is een sprankelende persoonlijkheid en zijn presentaties op het podium blijven je bij
— Aysim Deveci / Colourful Business
Tom heeft op onze klantendag een presentatie gegeven over skills om goed te netwerken. Dit werd enorm goed ontvangen door mijn collega’s en onze klanten.
Wij hadden een super dag met enthousiaste mensen, die lekker los waren gekomen door Tom!
— Pieter Vonk - Marketing manager bij Drukkerij Quantes http://www.quantes.nl
Tom identificeert feilloos de kern (terugkerend thema) achter de vraag. Hier wordt in het coachingstraject de focus op gelegd. Daardoor verlies je geen tijd met symptoombestrijding maar wordt er effectief aan een blijvende gedragsverandering gewerkt. Geen trucjes maar tools.
— Daan Schoder
Tom is een man die indruk maakt, en zijn publiek weet te inspireren. Al na de eerste minuut heeft hij je aandacht, en dat laat je eigenlijk nooit meer los. Ik heb het zelfs met vrienden die Tom nog nooit live gezien hebben regelmatig over “Let op je Tom skillz”.
— Niels Gouman